Vljudno vabljeni na brezplačno delavnico ”Kako do uspešne komunikacije na delovnem mestu in v zasebnem življenju?”, ki bo potekalo v sredo, 11. 5., od 9.00 do 16.00 ure, na GZS, dvorana B, Dimičeva 13, Ljubljana. Delavnica je namenjena mreži kadrovnikov KOC – Krožno.

Delavnica bo namenjena komunikaciji v medsebojnih odnosih, tako na delovnem mestu kot tudi v zasebnem življenju. Udeleženci bodo skozi življenjske primere dobili odgovore na vprašanja, kot so:

Ali se vam pogosto dogaja, da imate občutek, da sogovornika ne razumete, da sta na dveh bregovih oz. se preprosto ne moreta dogovoriti? Kaj je bistvo komunikacije? Kdaj in zakaj komunikacija teče gladko/nemoteno? Kdaj in zakaj komunikacija pride v krizo in kako iz nje?

Delavnice bo vodil Milenko Kovačević, strokovni vodja Pamine Maribor, psihoterapevt z EAP diploma in transakcijski analitik – svetovalec. Ima več kot 28 let izkušenj pri delu z ljudmi. Deluje tudi preventivno v okviru raznih predavanj in izobraževanj ter z nastopanjem v javnih občilih.

Prijave do ponedeljka, 9. 5., preko spletnega obrazca TUKAJ.