Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru v sodelovanju s SRIP – Krožno gospodarstvo, Štajersko gospodarsko zbornico in Kemijskim inštitutom ponovno organizira mednarodno znanstvenoraziskovalno, strokovno in razvojno konferenco Tehnologije in poslovni modeli za krožno gospodarstvo – TBMCE 2022, ki bo od 12. do 14. septembra v Grand hotelu Portorož.

Teme TBMCE bodo zajele aktualna vprašanja tehnološkega razvoja in odgovornosti družbe na njeni razvojni poti iz fosilnega v obnovljivo, iz linearnega v krožno. Razpravljali bomo o trendih, izmenjevali ideje, delili dobre prakse ter najnovejša spoznanja o tehnologijah in poslovnih modelih za krožno gospodarstvo.

Pripravljamo bogat program, ki bo vključeval plenarna predavanja in okroglo mizo, predstavitve znanstvenoraziskovalnih dosežkov in strokovne panelne razprave z uveljavljenimi govorci. Vljudno vas vabimo k sodelovanju in pripravi prispevka o vašem delu v sklopu tem konference. 

Rok za oddajo povzetkov za konferenco TBMCE 2022 podaljšal do 15. 7. 2022. Povzetke lahko oddate na povezavi: http://tbmce.um.si/sl/klic-za-papirje/

Možnost registracije na konferenci je dostopna na povezavi: http://tbmce.um.si/sl/registracija/

Več o programu in konferenci sami pa izveste na: tbmce.um.si.

Rezervirajte si datum, povejte svojim kolegom in pridite na TBMCE 2022!

Veselimo se srečanja z vami!

Zdravko Kravanja
Zorka Novak Pintarič
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Dodatne informacije E: tbmce@um.si, T: 02 2294 458, tbmce.um.si

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.